Datingsider baseret på alder

Datecenter.dks liste over datingsider baseret på alder, alders forskel, alders relateret dating sider.

Datingsiderne er baseret på alder eller aldersforskel, hvor alderen har en betydning for dem der benytter datingsiderne.

Er der noget der mangler?, så tøv ikke giv os et praj her.

Side Sidens egen beskrivelse
Senior date.dk

Vi er et par som selv har fundet kærligheden via nettet, og er i dag lykkelig gift. Baggrunden for at vi startede Senior Date er, at vi syntes der manglede et seriøst mødested på nettet for singler over 40 år.
Der findes i dag et stort udbud af dating portaler på nettet, men de er hovedsageligt domineret af de helt unge.

40Plus

40plus er ikke ‘kun’ en datingside

Her lægges op til kommunikation på mange niveauer. Vi har alle en travl hverdag og måske ikke den store lyst til at gå på diskotek m.m. for at få opfyldt behovet for en snak og socialt samvær.
Men forhåbentligt kan der godt blive tid til at sætte sig i fred og ro foran pc'en derhjemme med en kop et eller andet, og så få en god snak med folk vi deler interesser med.

På 40plus er der udtrykkeligt lagt op til flere former for kontakt; den venskabelige og hobbyprægede samt den lidt mere amourøse.

Senior-contact.dk

Danmarks største dating side for os i den bedste alder.

50plusmatch

Målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Det er hvad 50plusmatch har arbejdet på siden 2010. Dette valg for et klart defineret mål publikum har vist sig, at være en kæmpe fordel hver gang: masser af kandidater der matcher direkte til et kriterium som er vigtigt for alle, nemlig alder.

Cougarcentral

Cougarcentral.dk er en datingside hvor kvinder møder yngre mænd!

Hovedmålgruppen er single kvinder, der er trætte af det jævnaldrende udbud af mænd. Gruppen af jævnaldrende mænd er for størstedelens vedkommende så småt sikkert både ved at miste håret og holdningen, og deres største interesse er enten at tale om friværdi eller at styre tv-remoten. Slet ikke nok modspil til vores 'cougars', der er attraktive, selvbevidste kvinder. De ved, hvad de vil ha', og er ikke bange for at gå efter det.

Med Cougarcentral vil vi skabe Danmarks første og bedste mødested for dem, som sætter pris på den omvendte aldersforskel. En slags virtuel bar hvor smækre kvinder kan søge efter sprøde unge mænd - og omvendt.
At være "til yngre mænd" eller "modne kvinder" er en livsanskuelse for mange – og nu er det blevet en helt del nemmere at mødes.

Cougarheaven

COUGARHEAVEN.DK – dating for cubs and cougars.

Vi ønsker alle en bid af himlen. Måske finder du netop det, der kan få dig op at svæve her.

Cougarheaven.dk formidler kontakt mellem den yngre mand og den modne kvinde, der ellers ikke ville møde hinanden på job eller i byen.

Online dating handler i bund og grund om at skabe kontakt og finde en, man passer sammen med. Det kan måske ændre dit liv positivt; du kan få spændende oplevelser, en fast relation eller en fast kæreste, imens du lærer dig selv at kende, udfolder nogle sider af dig selv samt udforsker nye aspekter af livet.

Senior.dk

På Senior.dk kan du 100% gratis oprette en datingprofil og møde andre der søger venner, dansepartnere eller måske en kæreste. Siden er tiltænkt alle over 50 år, og målet er at skabe rammerne for seriøs senior dating for singler fra hele Danmark, samt derudover at være mødested for alle der måtte søge en ny ven eller veninde.