Datingsider baseret på udseende

Her er listen over datingsider baseret på udseende.

Har du kendskab til en datingside der burde være på denne liste?, så giv os lige et praj.

Side Sidens egen beskrivelse
Beautifulpeople.com

Hvad er BeautifulPeople?
BeautifulPeople er et online community, som har til hensigt at skabe relationer i form af kontaktformidling og networking iblandt mennesker, der i kraft af deres udseende eller særlige personlige kvaliteter, står ud fra mængden.
Hvorfor BeautifulPeople?
Initiativet bag BeautifulPeople.dk er udsprunget på baggrund af det enkelte menneskes stigende behov for lettere og mere målrettet, at kunne søge og finde ligesindede eller måske den eneste ene via Internettet.

Tusindvis af disse mennesker bruger i dag størstedelen af den tid de er online på, at analysere, frasortere og fejlkorrespondere med mennesker som ligger langt fra deres interesseområde.
Dette skyldes at de nuværende mødesteder på nettet henvender sig til alle typer mennesker.
Hvordan bliver jeg optaget i BeautifulPeople?
Måden hvormed en bruger opnår medlemskab i BeautifulPeople afviger fra eksisterende online communities, idet brugeren først må ansøge om optagelse. Beslutningen om den enkelte ansøgers medlemskab, træffes på baggrund af de eksisterende brugeres individuelle vurdering af ansøgningen og efterfølgende votering.
Brugerne stemmer enten for eller imod en ansøgers optagelse og det endelige svar afhænger således, af udfaldet af den optalte votering. På den måde afspejler, de profiler der eksisterer på systemet, brugernes ønsker i forhold til den type personer de vil have skal være på systemet.

Ugly Dating

På UglyDating.dk er det ikke udseende, som tæller. Uanset hvilke skavanker dit udseende har, så er UglyDating.dk noget for dig!