Valg af datingside

Valg af datingside

Der findes datingsider for dem der søger uforpligtende sex, dem med handicap, dem med kæledyr, og der findes datingsider for dem med bestemte jobs, eller bestemte mål og mange mange andre. Derfor findes der (næsten) med garanti også en datingside for lige præcis dig.

Vælg side efter dit mål

Søger du uforpligtende sex, er det formentlig ikke kristen-dating.dk som du skal vælge som din datingside, og søger du din kommende ægtemand/hustru, er scor.dk måske heller der, du skal vælge at slå dine folder.

Vælg derfor datingside udfra dit mål. Søger du en veninde, men gerne ser at der indgår sex, bør du vælge en af nettets sexdatingsider. Søger du i stedet venner, men med en forhåbning om at en af dem viser sig at have potentiale til at være den eneste ene, så søg på på de mere konventionelle datingsider. Der er altså stor forskel på hvad f.eks. “Ven” betyder på de forskellige datingsider.

Med ærlighed kommer du længst

Stå ved hvad du søger, og undgå at snyde dig selv og din kommende partner. Søger du sex, så lad vær med at sige at du søger en kæreste. Søger du en kæreste, og er du faldet for en, så lad vær med at fortæl ham / hende at du søger venskab.

Gratis eller betalings side?

Noget der også kan have indflydelse på dit valg er om det er gratis eller om du skal betale for datingservicen.
Det er jo ikke den store hemmelighed at udvikling koster penge, det samme er gældende inden for dating verdenen, med enkelte undtagelser.
Vælger du en gratis dating side, får du som hoved regel de mest gængse faciliteter stillet tilrådighed, men må undvære andre eller leve med et lidt sparsomt design.

Det der tæller, er om du er tilfreds med den service, som datingside tilbyder.
De fleste betalingssider giver mulighed for at afprøve konceptet i en kortere eller længere perioder.
For at hjælpe dig, i din beslutningsprocess, har vi valgt at tilbyde et sammenligningsgrundlag af danske datingsider*, vi vil derfor opfordre vore brugere til at vurdere datingsiderne og give dem en vurdering af faciliteter vs. pris.
Du skal nu oprette din dating profil, se siden Dating profilen.

* Da der er forholdsvis mange datingsider i danmark og der stadig kommer flere til, vil vi tilføje og fjerne datingsider løbende.